ÖZ AMCA YEĞENİNE BİRLİKTELİK İÇİN PARA TEKLİF ETTİ…

Bursa’da 51 yaşındaki amca, 16 yaşındaki lise öğrencisi yeğenini yıllarca ist… etti. İlk para karşılığı birlikte olmayı teklif eden S.Ö. daha sonra otomobilde de kız çocuğunu tac.. etti. Amcasının yaptıklarını kanıtlamak içint…. esnasındaki konuşmaları ses kaydı alan kız şikayetçi oldu. 32 yıl hapsi istenen amca, “Ona uzun yıllar babalık yaptım” diye kendini savundu Amca rezaleti! ‘Babalık yaptım’ Market işletmecisi S.Ö., iddiaya göre, ilk kez 2015 yılında, henüz 13 yaşında olan yeğeni K.Ö.’ye para karşılığında birlikte olmayı teklif ederek, t–de bulundu. S.Ö., 2018 yılının Ocak ayında ise restorana götürdüğü yeğenini yine sözle t..iz etti.
S.Ö.’nün, şubatta tekrar buluştuğu yeğenine bu kez otomobilde c.. is-…-da ve ta..izde bulundu. K.Ö., araçta, amcasının kendisini ta..z ederken söylediği sözleri cep telefonuyla kaydederek, durumu ailesine anlattı. 32 YIL HAPİS TALEBİ Ailenin şikayeti üzerine tutuklanan S.Ö.’nün, Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi.
Duruşmaya ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘hakaret’ suçlarından 32 yıl hapsi istenen sanık S.Ö. ile avukatlar katıldı. Önceki duruşmada, ilk iki olayın ardından amcasının ta-ci-zin-i kanıtlamaya karar verdiğini, bunun için üçüncü kez buluştuğunu ve hem elle hem de sözle ta..iz edilirken ses kaydı aldığını anlatan K.Ö. ise bu duruşmaya katılmadı. SES KAYDI DÖKÜMÜ BİLİRKİŞİ RAPORUNDA Duruşmada, tutuklu sanığın, yeğenine t-ciz-de ve is-tis-mar-da bulunduğuna ilişkin ses kaydı dökümünün yer aldığı bilirkişi raporu okundu. Sanık S.Ö., savunmasında, kendisine komplo kurulduğunu,olaydan sonra kızın ağabeyinin ses kaydı karşılığında kendisinden 20 bin TL talep ettiğini ileri sürdü.
S.Ö., yeğeniyle ilgilenmesini, onun annesinin kendisinden istediğini iddia ederek, şunları söyledi: “K.Ö.’ye 2 yıl boyunca maddi ve manevi olarak destek oldum. Yeğenimin toplum ahlakı ile bağdaşmayacak hal ve hareketlerine şahit oldum. Bir ihtiyacı olduğunda yardımcı olmaya çalışıyordum.
Anne ve babasını boşanmaktan vazgeçirdim. Bir defa benden 2 bin lira istedi. Vereceğim para ile erkek arkadaşıyla tatile gitmiş. Ben ömrüm boyunca insanlara iyilik yapmış bir insanım. Yeğenime de uzun yıllar boyunca amcalık ve babalık yaptım. Suçlamaları kabul etmiyorum.” Mahkeme heyeti, sanık S.Ö.’nün tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.